I want to break free…

Het is dinsdagochtend 8.00 uur. De radio staat aan en ik zing voluit mee met Earth Wind & Fire. Boogie Wonderlaaaaaand! Ondertussen stofzuig ik de woonkamer. Ik voel me vol energie. Vanaf een veilige afstand bekijkt hondenmeisje alles met haar mooie bruine ogen. Ze lijkt volkomen verbijsterd. Nu is ze al zolang onderdeel van deze roedel, eigenlijk al zolang ze zich kan herinneren. En ja, ze doen soms rare dingen maar nu maakt ze zich zorgen. Is dit haar mens? Die vrouw die zo actief is en zoveel herrie maakt, terwijl ze nog hoort te slapen? Wat is er toch aan de hand de laatste tijd?

En het is ook gek. Ook ik voel me lichtelijk verward over mijn gedrag. Waar komt al die energie vandaan? Ik kan nog steeds niet geloven dat ik alle dingen doe die ik de laatste tijd doe. Niet alleen ben ik al 3,5 kg kwijt en heb ik totaal geen honger, ik ben ook niet te stoppen. Vandaag komt Anita over uit België. Eigenlijk is dit allemaal haar schuld. Zij vertelde me over het bedrijf Forever en het Clean 9 programma. Maar ik neem haar niets kwalijk, waarom zou ik? Ik voel me prima.

Aan het werk

Vanmiddag gaan we hard aan het werk met de zakelijke kant van alles. Ik heb grote plannen. Voor mijn verjaardag in juni wil ik manager zijn. Dat betekent dat ik een team van mensen moet gaan bouwen. Mensen waar ik graag mee samen wil werken. En dat zijn mensen die positief in het leven staan en bereid zijn nieuwe dingen te proberen. Bovendien moeten ze het leuk vinden om meer te verdienen en dat op hun eigen manier aan te pakken. Als extra of net als ik voluit. Als je het parttime doet, kun je al snel zo tussen de 300 - 500 euro extra verdienen per maand. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Anita gaat me vanmiddag vertellen hoe ik mensen het beste over het werk en het bedrijf kan vertellen. Het is zo fijn om na al die jaren in mijn eentje ondernemen niet meer alles zelf te hoeven doen en te bedenken. We gaan verkoopgesprekken oefenen en vanavond ga ik naar mijn eerste 'Ontmoet Forever' meeting in Baarn. Ik ben gewoon lekker ondernemer maar wel met alle steun en materialen die je hebt als je werknemer bent. Voor mij een perfecte combinatie.

Ik ben benieuwd wat vandaag gaat brengen. En nu snel dweilen 😉

XX Liefs,

Corine​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *