Gezondheid

Wist je dat je Aloë Vera kunt drinken? En dat dat een hele gezonde aanvulling is op je dagelijkse voeding? Alle dranken van Forever hebben als basis pure Aloë Vera gel, die je lichaam voorziet van wel 200 verschillende voedingsstoffen. De dranken hebben een positieve uitwerking op je spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen door je darmen. En hoe het met je darmen gesteld is, bepaalt weer voor 80% hoe jij je voelt. Door dagelijks gebruik van deze dranken voelen de meeste mensen zich al snel energieker.  De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

En natuurlijk geldt hier ook weer, probeer gewoon wat het voor je doet. Bevalt het niet? Dan krijg je gewoon je geld weer terug!

forever_aloe_vera_gel

Aloë Vera gel

Bevat 96% Aloë Vera. Perfecte aanvulling op een gezond voedingspatroon. Helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel.

Prijs: € 28,41

Forever Freedom

Forever Freedom

Bevat naast alle voordelen van de Aloe Vera Gel ook MSM, glucosamine en chondroïtine. Hiermee is dit de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven.

Prijs: € 39,01


forever_aloe_berry_nectar

Aloë Berry Nectar

Alle voordelen van Forever Aloe Vera Gel gecombineerd met een zoet mengsel van appel en cranberry sap. Deze drank smaakt fris en fruitig en is erg populair bij kinderen. 

Prijs: 28,41

forever_aloe_bits_n_peaches

Aloë Bits 'n Peaches

Alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel gecombineerd met stukjes voedingsrijk Aloë Vera vruchtvlees, gedrenkt in perzikconcentraat. Door de aangename smaak van zongerijpte perzikken is de drank ideaal voor het hele gezin.

Prijs: € 30,95