Gezond gewicht

Kun je er beter uitzien én je beter voelen na maar negen dagen? 

Ja dat kan. C9  - ook wel bekend als Clean 9 - van Forever Living Products is een geweldige start als je begint met afvallen. Maar het helpt ook als je al aan het afvallen bent en een zogenaamd gewichtsplateau hebt bereikt. Bovendien is het heel geschikt als je niet hoeft af te vallen maar je gewoon weer fit wilt voelen. C9 is namelijk ook heel goed te gebruiken voor detox. Nadat ik het zelf heb uitgeprobeerd kan ik niet meer ontkennen dat afvallen en detoxen met de C9 werkt. Je kunt mijn verhaal hier lezen. 

Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap gaat je aan de slag met het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor je van start gaat, schrijf je in het werkboek wat jouw doelen zijn. Vervolgens gebruik je de dagplanner die je volledig door de negen dagen leidt. Het enige wat je hoeft te doen is het stappenplan volgen, de rest gaat vanzelf.

Resultaat

Na 9 dagen eet je gezonder en beweeg je meer. Je voelt je fitter en vitaler. Bovendien heb je centimeters en gewicht verloren. Dus gun jezelf een goede start! Afvallen is tenslotte al lastig genoeg...

O ja, en valt het resultaat tegen? Dan mag je het product gewoon binnen 30 dagen teruggeven. Wij willen alleen maar klanten die echt tevreden zijn. Dus niet goed? Geld terug!

Clean 9 pakket

Smaak: Vanille

Prijs: 120,42

Clean 9 pakket

Smaak: Chocolade

Prijs: € 120,42

Het vervolg na Clean 9, de F15

Natuurlijk wil je na de C9 graag verder. Je hebt waarschijnlijk ervaren wat de Garcinia Cambogia en de Aloë Vera voor je doen. Ze maken het je gewoon net iets makkelijker om niet te snoepen en ondersteunen je vetverbranding. En dat zie je terug in je resultaat!

Beweging is een belangrijk onderdeel van de F15. De F staat voor FIT. En dat is niet voor niets! Er zit een compleet trainingsschema in het pakket. Inclusief duidelijke instructiefilmpjes. En nee, maak je geen zorgen. Of je nu net begint met sporten en gezonder eten of al veel ervaring hebt: F15 heeft voor iedereen het juiste niveau.

Welke F15 past bij jou?

Kies voor F15 beginner als je wilt starten met een gezondere levensstijl.

F15 pakket beginner

Smaak: Vanille

Prijs: 155,61

F15 pakket beginner

Smaak: Chocolade

Prijs: € 155,61


Ga voor F15 intermediate als sporten en gezond eten al onderdeel zijn van je dagelijks leven en je klaar bent voor een volgende stap.

F15 intermediate

Smaak: Vanille

Prijs: 155,61

F15 intermediate

Smaak: Chocolade

Prijs: € 155,61


Ben je al een ervaren sporter en beschik je al over de nodige kennis over voeding? Ga dan voor de F15 advanced.

F15 pakket advanced

Smaak: Vanille

Prijs: 155,61

F15 pakket advanced

Smaak: Chocolade

Prijs: € 155,61

ADVIES NODIG?

Weet je niet goed wat bij jou past of heb je andere vragen voor je begint? Geen probleem, ik adviseer je graag.

Bel 06-41474702 of stuur een mailtje.