F15 – Het vervolg op Clean 9

Vandaag is de eerste dag van het F15 programma. Want na het super resultaat van C9 ga ik door! Het pakket lijkt heel erg op het Clean 9 pakket. Er zit een mooi boekje bij waar ik alles in kan terugvinden. Ik blader het snel door en zoek de dagindeling op. De rest van de informatie neem ik snel en oppervlakkig door. 

De shake is alleen nog voor de ochtend, zie ik. In de middag en avond eet je een normale maaltijd. En daar word ik als gewichtsconsulente blij van. Je kunt nu eenmaal niet je hele leven op shakes en pillen verder. Als een programma alleen daaruit bestaat is het onvermijdelijk dat je terugvalt in je oude eetpatroon. Daar heb je namelijk niets aan veranderd. En dat betekent binnen de kortste keren terug op je oude gewicht, plus bonus. 

Ik heb een hele drukke dag vandaag en doe de F15 op de automatische piloot. Ik heb wat nieuwe opdrachten en daar ben ik geconcentreerd mee bezig. Fijn dat ik zelf niet ook nog over het afvallen na hoef te denken! Het enige wat ik doe is opzoeken hoeveel kcal er in mijn favoriete lunch zitten. En dat blijkt heel erg mee te vallen. Die kan ik dus gewoon eten, hoera! ​Ik voel me ondanks de drukte de hele dag fit en energiek. En dat is een gevoel waar ik nog lang niet aan gewend ben. Normaal gesproken draai ik dit soort dagen puur op wilskracht. Ik heb een helder hoofd en voel me niet moe. Alleen daarom ben ik al blij met de ontdekking van deze programma's. Er ligt een berg werk op me te wachten dus ik houd dit blog kort.

Tot snel!

XX Liefs,

Corine​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *