Clean 9 – Resultaat en conclusie

Vandaag word ik weer fit en vol energie wakker. En dat blijft een vreemd gevoel. Ik heb gewoon zin om op te staan! Normaal moet ik echt even rustig bijkomen. Het is resultaten dag. Ik vind het echt heel erg spannend. Zou ik na al die jaren (10) alleen maar aankomen door de medicijnen en daar niets tegen kunnen doen (en geloof me ik heb heel veel geprobeerd) nu iets hebben gevonden dat wel werkt?

Of zou het allemaal weer voor niets zijn geweest? Mijn gevoel vliegt van hoop naar angst en weer terug. Eerst maar eens plassen, dat scheelt altijd weer een beetje straks op de weegschaal. Dan is het zover. Ik pak de weegschaal en ga erop staan.... 2,7 kg minder?! Ik geloof mijn ogen niet en doe de weegschaal nog eens aan en uit. Het staat er echt! Ik ben in 9 dagen bijna 3 kg afgevallen! Mijn lichaam is in beweging gekomen (en deze keer de goede kant op). Ik had al het gevoel dat alles een beetje losser zat maar durfde het niet te geloven. Maar het is waar!

Nu meten, want het Clean 9 programma houdt ook je maten bij. En dat is een goede zaak vind ik. Kilo's alleen zeggen niet zoveel dat wisselt per dag....

Ik begin met mijn borst en die is gelijk gebleven. Dan mijn arm, 2 cm omvang eraf.​ Dan mijn taille, en die is voor mij het allerbelangrijkste. Als echte appel is het meeste gewicht op mijn buik gaan zitten. En die zit enorm in de weg bij alles wat ik doe. Bovendien is buikvet echt het gevaarlijkste vet wat er is. Het nestelt zich 'gezellig' tussen je organen en verstoort daar belangrijke processen. Dat zien gebeuren zonder er iets tegen te kunnen doen voelt zo slecht.

Ik meet en durf bijna niet te kijken... Min 5 cm!!!! Echt, ik voel me zo gelukkig! Eigenlijk hoef ik de rest niet meer te weten maar voor de vorm maak ik het af. Heupen -4 cm, bovenbeen -3 cm en mijn kuit is gelijk gebleven. Wat een resultaat!

Dit is zo'n bijzonder moment. Het lijkt wel of ik zweef, ik ben zo blij. Ik wil naar buiten rennen en het aan iedereen vertellen die het maar wil horen. Sterker nog, ik wil het uitschreeuwen! In plaats daarvan schrijf ik dit blog. Ik voel me gelukkig. Ik heb de controle terug en kan nu gaan knokken voor een gezond lichaam! Want dit is nog maar het begin, natuurlijk ga ik door. F15 here I come!

Wordt vervolgd.

XX Liefs,

Corine​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *