Clean 9 – Dag 3-8

De hele dag heb ik al een liedje in mijn hoofd. Dat liedje beschrijft het beste de afgelopen paar dagen. Na de tweede dag, voelde het namelijk net alsof ik 'in heaven' was. Het programma werd echt een stuk lichter. Ik heb totaal geen honger gehad en voelde mezelf heel goed.

Gelukkig hoefde ik alleen nog maar in de ochtend Aloë Vera te drinken en dat was prima te doen. Hoewel ik het nog steeds niet lekker vind, begint de smaak en lucht wel wat te wennen. En dat is best fijn als je iets elke ochtend drinkt 🙂 

En het resultaat? Nog één dag en dan is het programma alweer afgelopen. Ik ben heel benieuwd maar ook een beetje bang om teleurgesteld te raken. We zullen het zien!​

P.s. Houd jij ook zo van die zalige oude films met Fred Astaire & Ginger Rogers? Ik heb het oude filmpje voor je opgezocht...​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *